Dom > o nama

LYX KAMENA sagrađena u 2005 godine, nalazi se u Xiamen, Kina. Mi smo profesionalni proizvođač kvarc Nape ploče i pločice za stambene i komercijalne projekte. Naše tvornice prostire se na površini od više od 21,520 M2 i posjeduje potpuno automatske proizvodne linije, godišnja proizvodnja kvarc ploče do 100 000M 2.

LYX kvarc linija slijediti vrlo stroga kvaliteta zahtjevan sistem za proizvodnju kvalitetne Nape, ploče i pločice koje zadovoljavaju sve tehničke specifikacije. Zahvaljujući naš tim iskusnih i visoko motivirani radova, pružamo velikih razmjera od moderan boja i različitih debljina od 12 do 30 mm za klijenta.

U proteklih godina, naši kvarc proizvodi su uglavnom izvoz u sad, Kanadi, Australiji i Europi, smo ne samo dostaviti vlastite kvarca, ali također proizvode prilagođene boje na zahtjeve klijenata. Klijenti širom svijeta su iskreno Dobrodošli da nas kontaktirate, smo ne samo opskrbu pravo materijala na dobra kvaliteta uz konkurentnu cijenu, ali isto tako pružiti vam lijepo usluge putem brzu reakciju s konstruktivnim rješenjima.

Hajde surađuju zajedno to stvoriti briljantne budućnosti.