Umjetni čista boja kuće depo kvarc Countertops

Umjetni čista boja kuće depo kvarc Countertops
Chat Now
Detalji o proizvodu

Lianyuxing je jedan od najboljih Kina umjetne cista boja Kućna radinost kvarc countertops proizvođača i dobavljača, dobrodošli da provjerite troskova masovno čiste umjetne boje Kućna radinost kvarc countertops s nama i dobiti besplatni uzorak od nas, ili najbolje veleprodajne cijene i visoke kvalitete popularne modne i vruće prodaja i umjetne cista boja Kućna radinost kvarc countertops fabricator od nas.

Umjetni čista boja kuće depo kvarc Countertops

Kvarc je drugi najzastupljeniji mineral u Zemljinoj kontinentalna kora, nakon feldspatski. Sastoji se od kontinuiranog Okosnica SiO4

Silicij-kisik tetraedarske svaki kisikom se dijeli između dva tetraedarski, davanje sveukupno formule SiO2.

Kvarcni kamen – jedan od prirode najteže minerala - a kroz revolucionarna tehnologija, stvorili smo ovaj moderni, prirodni i zeleni Površinski materijal. Umjetnog kamena kvarc su neporozne, mrlja otporan i je skoro održavanje besplatno. To je idealno, najpraktičniji izbor za komercijalne i stambene unutarnje primjene.

Umjetna Kvarcni kamen:

Umjetni kvarc se sintetizira sa visoke čistoće izbijeljenim 93% kvarca kamena, 7% polimerni materijal i male količine anorganskog pigmenta pod vakuum stanje i heterogenih materijala agregacija tehnologijom.

Također poznat kao kamen inženjeringom, umjetni mramor je mješavina marblepowder, smole, pigmenta baci pomoću vakuum Oscilacija u obliku bloka. Ploče su tada producirao rezanje, Brušenje i poliranje. Somefactories su razvili poseban, niske viskoznosti, čvrstih Poliester Smola za poboljšanje tvrdoće, čvrstoće i sjaja i smanjiti waterabsorption.


Naše prednosti

(1) boja i uzorak uniformu, Izbjegavajte boja sjenčanja.

(2) tvrdoća i čvrste, ali lakši od prirodnog kamena.

(3) visoka nule, otpornost na kiseline, sobe zračenja, protu-zagađenje, lako se čiste.

(4) niske vode absorptivity

(5) izdržljiv i nema pucanja vena

(6) slično kao prirodni mramor.

Upit